Computer herstelling Lennik

Computer herstelling Lennik gezocht? Dan zit je goed bij C24 Computer Repair.  Uw computer is kapot en U bent op zoek naar een herstelling? C24 computer repair is de referentie in de wijde omgeving om uw computer te herstellen. In Dilbeek, Ninove en Asse staan de techniekers van C24 klaar om uw probleem op te lossen, reeds duizenden klanten gingen U voor.

Computer herstelling Lennik – Computer en smartphone herstellen.

Word je pc of laptop steeds langzamer? Of start hij helemaal niet meer op? Dan ben je bij ons aan het goede adres!  Naast de reparatie van computers, zorgt Computer herstelling Lennik ook voor de reparatie van laptops of desktops van elk merk. Heb je een Windows computer of laptop, dan kun je bij Computer herstelling Lennik terecht! Wij repareren bijna alle merken

Wat kunnen wij zoals doen?

Wij kunnen uw oude harde schijf vervangen naar een nieuwe snellere SSD schijf, wij kunnen uw kapotte laptopscherm vervangen door een nieuw exemplaar, maar ook uw elektrische voeding of andere onderdelen vervangen.  De techniekers van C24  Computer herstelling Lennik zijn opgeleid om virussen te verwijderen, of om uw hele computer systeem up te daten naar de nieuwste versie van windows 10. Of heeft U last van een hardnekkig virus die ervoor zorgt dat uw computer niet meer toegankelijk is?

De techniekers van C24 Computer herstelling Lennik installeren ook uw nieuwe computer met de juiste programma’s en zorgen ervoor dat uw gegevens gekopieerd worden, zodat de aankoop van een nieuwe computer geen stress veroorzaakt!

Bij C24 Computer herstelling Lennik bent U aan het juiste adres: C24 Computer Repair herstelt computers van alle merken zoals Lenovo, Acer, HP, Asus, Fujitsu en nog vele andere merken.

In Dilbeek, Asse en Ninove heeft C24 Computer herstelling Lennik reeds duizenden tevreden klanten, dat komt door de allerbeste service die ze elke dag bieden aan hun klanten.  Dus neem contact met ons op als U een laptop of computer wilt laten herstellen, wij garanderen U de juiste herstelling aan een correcte prijs.

Laptop herstelling

Computer herstelling LennikUw laptop is kapot ? Bij C24 bent U aan het juiste adres.  Wij herstellen alle merken aan de juiste prijs.

Overzetten van gegevens – verwijderen van virussen – installeren van software – veranderen van harde schijf – vervangen van uw kapotte scherm – nieuwe batterij nodig ? – installeren van anti virus programma’s – resetten van paswoorden – updaten van systeem – update van de BIOS – back-up van uw gegevens – assemblage van gaming pc’s – ….
Bel ons voor meer informatie, alles begint met een gesprek en eindigt met een oplossing !

Computers herstelling

Uw desktop is kapot ? Bij C24 Computer herstelling Lennik bent U aan het juiste adres.  Wij herstellen alle merken aan de juiste prijs.

Overzetten van gegevens – verwijderen van virussen – installeren van software – veranderen van harde schijf – vervangen van koelpasta – installeren extra harde schijf  – installeren van anti virus programma’s – resetten van paswoorden – updaten van systeem – update van de BIOS – back-up van uw gegevens – assemblage van gaming pc’s – ….Bel ons voor meer informatie – alles begint met een gesprek en eindigt met een oplossing !

Smartphones herstelling

Uw smartphone is kapot ? Bij C24 bent U aan het juiste adres.  Wij herstellen alle merken aan de juiste prijs.

Herstelling van kapotte schermen – plaatsen van beschermende folie – waterschade – recupereren van data – … Bel ons voor meer informatie – alles begint met een gesprek en eindigt met een oplossing !

Contacteer ons

De winkels van C24 Computer herstelling Lennik zijn open tussen 10:00 en 18:00 met maandag als vaste sluitingsdag. Zelf op zaterdag zijn de winkels geopend.

Dilbeek: 02/880 50 70 – dilbeek@c24.be
Afspraken: 02/880 40 60

 

Bekijk ook onze andere websites: laptopverkoopaanhuis.becomputerherstelleraanhuis.becomputerverkoopaanhuis.be