C24 – 1700

Stationsstraat 276a 1700 Dilbeek
Tel. 02/880 50 70
Email: dilbeek@c24.be

C24 – 1730

Weversstraat 26 1730 Asse
Tel. 02/880 50 60
Email: asse@c24.be

Computer, Laptop & Smartphone

 

Verkoop, herstelling & installatie

Computer, Laptop & Smartphone

 

Verkoop, herstelling & installatie

Onze diensten

LAPTOPS HERSTELLEN

C24 herstelt uw laptop. U dacht dat uw scherm een touchscreen was en nu is het gebroken? Of uw liefste kind vond het leuk om aan de stroomkabel te trekken en de laptop van de tafel te gooien? Wij herstellen alles en vinden voor alles een oplossing.

COMPUTERS HERSTELLEN

C24 herstelt computers op een snelle en efficiënte manier zonder verlies van uw gegevens. Komt er witte rook uit uw computer ? Of komt er een vervelende tick-tick uit uw computer? Als u het nooit zeker weet kunnen wij er altijd naar kijken.

C24 lost het probleem op, wat de oorzaak ook mag zijn.

SMARTPHONES HERSTELLEN

U smartphone is gevallen en het scherm is kapot? Dat is geen enkel probleem voor ons.
Wij repareren dit in een mum van tijd en zorgen voor alles!

VIRUSSEN VERWIJDEREN

Is uw computer raar aan het doen? Dan kan het zijn dat uw pc geïnfecteerd is met een virus. Het is een vorm van schadelijke software of beter gezegd malware. Het is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen, bijvoorbeeld in bestanden van een besturingssysteem.

C24 lost het probleem op! Wij installeren een professioneel anti-virus programma zodat virussen geen kans op slagen hebben.

GEGEVENS HERSTELLEN

Bij C24 halen wij alle data van uwe kapotte computer en herinstalleren deze op een nieuwe pc. Elke pc bevat honderden foto’s en belangrijke documenten. Voor iedereen zijn alle gegevens goud waard en C24 zorgt ervoor dat al deze gegevens gevrijwaard bijven.

MANAGED SERVICES

Een correcte Nederlandse omschrijving bestaat niet, echter het idee is simpel. Wij installeren een klein programmaatje op je pc en als er zich een probleem voordoet, dan worden wij op de hoogte gesteld. Wij contacteren u dan en lossen het probleem op zodat u op uw beide oren kan slapen.

ONLINE BACK-UP

C24 zorgt ervoor dat al uw gegevens veilig worden opgeslagen op geëncrypteerde servers zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw foto’s of belangrijke documenten. De beveiliging is zo strikt dat u nog sneller op maan zal BBQ’en dan dat u het logarythme van de beveiliging zal kraken.

ADRES

Stationsstraat 276 A - 1700 Dilbeek

CONTACTEER ONS

Dilbeek: 02/880 50 70

Afspraken: 02/880 40 60

dilbeek@c24.be

© 2023 - Website made by ERTVELDT